R6S csapatunk a KMK továbbjutói között!
2018-09-02
Ismét PlayIT döntőn a LoL csapatunk
2018-11-19

Elbúcsúztunk Rainbow Six Siege csapatunktól

Hosszú együtt töltött idő után elváltak útjaink Rainbow Six Siege csapatunkkal. Hivatalos közlemény a Wonder Stag e-Sports részéről.

Október 16-án végleges döntés született, Rainbow Six Siege csapatunkkal elváltak útjaink. Sajnos a tárgyalások és egyeztetések elhúzódtak partnereinkkel, valamint játékosaink kommunikációs felületei sem biztosították az elvárt eredményeket, így nem tudtuk számukra a megfelelő támogatást nyújtani. A játékhoz fűzött reményeink sem alakultak a legjobban, igen szegényes volt a versenykínálat az év korábbi szakaszaiban – év vége felé közeledve a KMK versenyén bejutottunk a legjobb 8 közé, de a versenyt már nem a WSE színeiben fejezte be a csapat.

Sok sikert kívánunk a jövőben minden játékosnak, köszönjük az együtt töltött időt! Reméljük megtaláljátok a megfelelő helyet és támogatást!

A búcsúztatott játékosok:

  • Thor “Thordenguden” Hansen
  • Németh “Lockren” Tamás
  • Tony “Tonttuu” Mäkäräinen
  • Pozsgai “Popet” Péter
  • Csorna “Hawaaii” Norbert
  • Csonk “Csonki” Péter

Folytatjuk a Rainbow Six Siege támogatását a szervezetünkön belül és tárt karokkal fogadjuk a jelentkező csapatokat, játékosokat.

A későbbiekben lehetőséget biztosítunk csapatok számára, hogy megmutassák rátermettségüket és szervezetünk színei alatt építhessenek esport karriert. Részletekkel a későbbiekben érkezünk, az R6S oldalunkon.

Hajrá WSE!