HPCL Karácsony Kupa 2018

A HPCL eSports KFT. egy karácsonyi jótékonysági célú FIFA 19 pro clubs 11 v 11 virtuális tornát szervez a magyar Pro Clubs csapatok számára 2018.12.20-án este 18 óra és 24 óra között online, PS4 konzolon. A mérkőzések egy részét az Esport1 fogja közvetíteni, illetve a HPCL facebook oldalán lehet követni az eseményeket. A felhívás kapcsán a vállalkozó kedvű csapatok megmutathatják, hogy a játék mellett az e-sportolók gondolnak a beteg gyerekekre is. A versenyre való nevezésből és a közvetítés alatt befolyt adományok mellett az Esport1 is felajánlott erre a nemes célra további 50 ezer forintot a Csodalámpa Alapítvány számára. A Ligában egyre több nagy magyar futballklub és e-sport csapat vállal szerepet, de a részvétel továbbra is nevezési díj mentes, bárki számára elérhető! A bajnokságunk több nemzetközi szervezet tagja (EVFA/ITFA). A nemzetközi szövetségek oldalain találhatók a bajnokságok/kupák hivatalos kiírásai, mint a klubcsapatok számára a Bajnokok Ligája, vagy az Európa Liga és a válogatott küzdelmek (pl. EB, VB).
Aki esetleg nem tud a csapatával részt venni a ma esti I. HPCL Karácsony Kupán, de úgy érzi, hogy csatlakozni szeretne egyénileg a kezdeményezésünkhöz, az ezen a linken ezt megteheti.
A közhasznú alapítvány 2003 óta teljesíti beteg gyerekek egy-egy különleges kívánságát. Továbbra is céljuk évente 260-280 beteg 3 és 18 év közötti, Magyarországon gyógykezelt gyerek egy-egy saját kívánságának megvalósítása.

"Támogasd Te is a beteg gyermekek álmának megvalósulását. A pici segítség is nagy segítség!"

FONTOS: a liga rendszer és versenyplatform fejlesztés alatt áll, így a klub statisztikák, játékos statisztikák és további részletek a mérkőzésekről csak a későbbiekben kerülnek élesítésre! Az ágrajz folyamatosan frissítésre kerül az eredmények beérkezését követően!

Ágrajz