WSE - Nutri8
HPCL 6. szezon, 1. forduló
2019-04-09
HPCL 6. szezon, 4. forduló
2019-05-02

HPCL 6. szezon, 2. és 3. forduló

Az ünnepek alatt sincs megállás!

A 2. fordulóban FUTpark Lions csapata ellen küzdöttünk meg, míg a 3. fordulóban az MLE esporttal játszottunk. Bizakodva vártuk a mérkőzéseket, ennek ellenére a helyzeteket az egyéni hibák miatt nem sikerült értékesíteni.

Az első meccsen megannyi lehetőséget elpuskázva be kellett érnünk az egy ponttal. A 2-2es végeredmény azt jelentette, hogy még nagyobb motivációval mentünk neki a 2. meccsnek. Sajnos nem sikerült az akaratunkat ráerőltetni a FUTparkra így egy szinte eseménytelen mérkőzésen játszottunk 1-1-es döntetlent.

A FUTpark ellen a sok kihagyott helyzet miatt nem sikerült nyernünk, amiket mihamarabb szerettünk volna orvosolni, hogy az MLE esportot a 3. fordulóban elkaphassuk.
Nagyon motiváltak voltunk, mert a tabella szorosságának köszönhetően két győzelemmel akár a második helyre is oda érhettünk volna. Sajnos pillanatok alatt eldőlt, hogy ez nem fog megvalósulni, mert az első mérkőzésen ellenfelünknek minden összejött. A Húsvét hétfőn játszott találkozón nem tudtunk az alap csapatunkkal kiállni amit a Pécsiek könyörtelenül kihasználtak és 5-0-ás kiütéssel megnyerték az első párharcot . A második meccsre a demotiváló vereség után sikerült valamelyest felállni, hiszen itt óriási helyzeteket dolgoztunk ki, de az ellenfelünk kapusa remekül hárította minden próbálkozásunkat. Itt is meg kellett elégednünk az 1 ponttal. Összeségében nem sikerült teljesítenünk azokat az elvárásokat amiket a mérkőzések előtt elterveztünk, de a hétvégén a Back2Business csapata ellen lesz esélyünk javítani

Addig is:
Hajrá WSE💪 Hajrá Wonder Stag e-Sports ✌️

A tabella jelenlegi állása:

HAMAROSAN