HPCL 6. szezon, 2-3. forduló
2019-04-24
MNEB PUBG döntő – WSE beszámoló
2019-05-03

HPCL 6. szezon, 4. forduló

Kettős győzelem a B2B ellen! 💪

A 4. játékhéten a Back 2 Business csapata volt az ellenfelünk. A szezon előtt őket mindenki feljutásra prognosztizálta, így nem várt ránk könnyű összecsapás.

Ennek ellenére nem voltunk megilletődve és az első mérkőzésen rögtön magunkhoz vettük az irányítást, azonban csak kapufáig jutottunk el. Ezután teljesen kiegyenlítődött a párharc és úgy tűnt nem fog gól születni. Majd a 92. percben jött a dráma és megszereztük a győztes gólt egy gyors támadás végén, kialakítva az 1-0-ás végeredményt.

A 2. mérkőzésen nagyobb sebességfokozatra kapcsolt a B2B, aminek köszönhetően meg is szerezték a vezetést az első félidő elején. Ezúttal nem roppantunk meg a bekapott gól után, még az első félidőben sikerült az egyenlítés. A második félidőben jobbára a középpályán folyt a küzdelem, de benne volt a levegőben hogy az egyik csapat eldönti a 3 pont sorsát. A 88.percben egy támadás végén büntetőhöz jutottunk, amit Antal révén sikerült is értékesíteni, így kialakult a 2-1-es végeredmény.

Nagyon szép eredmény ez amit elértünk, hiszen az első kettős győzelmet a bajnokság egyik legerősebb együttese ellen sikerült megszereznünk. Jövőhéten a listavezető HUN Ultras ellen szeretnénk feljebb kapaszkodni.

Addig is:
Hajrá WSE💪 Hajrá Wonder Stag e-Sports ✌️

A tabella jelenlegi állása:

HAMAROSAN