MNEB PUBG döntő – WSE beszámoló
2019-05-03

HPCL 6. szezon, 5-6. forduló

Felemás eredmények a dupla fordulóban.

Az EA szerverek meghibásodása miatt a hétvégén dupla mérkőzések vártak ránk. Első párharcot a Lvl up esport csapata ellen játszottuk.

Sajnos az álmos kezdés miatt hamar nagyon komoly hátrányba kerültünk. Ezután mindent megpróbáltunk, de csak kozmetikázni sikerült az eredményen. A vereség miatt mindenféleképpen nyerni szerettünk volna a második mérkőzésen, ahol egészen a 90.percig vezettünk is, azonban a dráma most se került el minket. Egy szögletet nem sikerült hatástalanítani, így döntetlennel zárult a mérkőzésünk.

Ezekkel a negatív előjelekkel vártuk a listavezető elleni küzdelmet azaz a HUN Ultras elleni párharcokat. Az első mérkőzésen nagyon jól kezdtünk, hiszen hamar vezetést szereztünk. Azonban ezt megint nem tudtuk megtartani így újabb pontosztozkodással zárult a küzdelem. A 4. és egyben utolsó meccsen nagyon kellett volna a győzelem, de minden próbálkozásunk ellenére egy újabb vereséggel zártuk a napot.

Jóval több pontot szerettünk volna szerezni ezekben a fordulókban, de szinte semmi sem jött össze. Jövőhéten a HUNArcok csapata ellen szeretnénk visszatérni a helyes útra.

Addig is:
Hajrá WSE 💪 Hajrá Wonder Stag e-Sports ✌️

A tabella jelenlegi állása:

HAMAROSAN