WSE - RIFT
HPCL 5. szezon, 1. osztály, 10. forduló
2019-02-17
HPCL 6. szezon, 2-3. forduló
2019-04-24
WSE - Nutri8

HPCL 6. szezon, 1. forduló

Sikeres szezonkezdet!

Az újjáalakult FIFA Pro Clubs csapatunk vasárnap megkezdte a Hungarian Pro Club League aktuális szezonját. Srácaink a Nutri8 Esport csapatával néztek farkasszemet. Ellenfelünk a Be Your Player tornán kifejezetten jól szerepelt, tehát nem várt egyszerű mérkőzés a WSE-re.

Az első meccsen nagyon jól kezdtünk és sorra alakítottuk ki a helyzeteket, azonban vagy rossz egyéni döntések miatt vagy egy kapus bravúr révén nem tudtunk vezetést szerezni. Majd a 70.percben tört meg a jég, amikor Antal beadására 21 Savage érkezett, aki megszerezte a győztes gólt. A Nutri8 főként kontra támadásokkal próbált veszélyeztetni, de a védelmünk rendkívül stabilan állt a lábán.

A 2. meccsen is igyekeztünk dominálni, azonban sehogy se sikerült betalálni. Több veszélyes helyzetben is az ellenfél kapusa nagyon jól zárta a szöget, így minden erőfeszítésünk ellenére bele kellett törődnünk a 0-0-ás döntetlenbe.

Összeségében sikeresnek tekintetjük a rajtot mivel mindkét meccset kapott gól nélkül hoztuk le. Továbbá az új játékosaink kifejezetten jól mozogtak. Ha elől gólra tudjuk majd váltani a helyzetetek akkor elérhetjük a kívánt céljainkat.
Folytatás szerdán, amikor az ellenfelünk a magyar kupában a Hartmann esport lesz.

Addig is:
Hajrá WSE💪 Hajrá Wonder Stag e-Sports ✌️

A tabella jelenlegi állása:

HAMAROSAN