WSE - UTE
HPCL 5. szezon, 1. osztály, 9. forduló
2019-02-07
WSE - RIFT
HPCL 5. szezon, 1. osztály, 10. forduló
2019-02-17
WSE PUBG

PUBG csapatunk a Magyar Nemzeti Esport Bajnokság legjobbjai között

A Magyar Nemzeti Esport Bajnokságra (MNEB-re) csatlakozott hozzánk 5 játékos, akik teljesítményükkel máris mindenkit megleptek.

Az MNEB PUBG versenyének nyitómeccsén fergetegesre sikerült újdonsült csapatunk bemutatkozása, azonnal csirkevacsoráztak! A B3nce, nobor, Creatorr-, SSupra_ alakulat 10 gyilkossággal megnyerte a mérkőzést, az utolsó pillanatokban az EXE Esports volt az ellenfelünk.

A végjáték:

 

De kik ők, és hogyan került képbe a Wonder Stag e-Sports?

B3nce

B3nce

Ferencz Bence

17 éves

SSupra_

SSupra_

Tóth Gergő

21 éves

nobor

nobor

Bognár Norbert

23 éves

Creatorr-

Creatorr-

Fehér Máté

19 éves

bndii

bndii

Marosi András

23 éves

  • Tóth “SSupra_” Gergő: Sziasztok! 21 éves vagyok, a PUBG előtt Xbox-on játszottam versenyszinten a CoD4-től kezdve egészen napjaink Call of Duty címeiig. Mondhatjuk, tehát, hogy az FPS játékok terén van tapasztalatom. Korábban a Team Plague-ben játszottam, mellyel kijutottunk a MNEB osztályozó kupájára.
  • Ferencz “B3nce” Bence: Sziasztok! 17 éves vagyok, 2017 nyár eleje óta játszom a PUBG-vel. Ezt megelőzően csak FPS játékokkal játszottam, több online versenyen is részt vettem már, ezért nem ismeretlen a versenyszintű játék.
  • Fehér “Creatorr-” Máté: Sziasztok! 19 éves vagyok, szintúgy 2017 nyarán kezdtem el játszani a játékkal, a PUBG előtt a LoL-ba öltem bele több ezer órát és játszottam kompetitíven, illetve CoD4-el is nagyon sokat játszottam.
  • Bognár “nobor” Norbert: Sziasztok! 23 éves vagyok és szabadidőmben szeretek sportolni. Régen sok Fps játékkal játszottam pl:  Cod2-Cod4-Cod5-Cs1.6- CsS-Cs:go és most persze PUBG ezerrel.
  • Marosi „bndii” András: Sziasztok! 23 éves vagyok, béta óta játszom a PUBG-vel, Duo Fusion kupán Sicarioval a 6. helyen végeztünk. PUBG előtt a LoL-lal és FIFA-ával foglalkoztam versenyszerűen, illetve középiskolás koromban a CoD2-t űztem komolyabban.

A Team Plague-nek köszönhetjük a helyünket a versenyben: 2 bejutott csapat összeolvadásából alakult jelenlegi felállásuk, így viszont “felszabadult” egy spot a bajnokságban. A hátrahagyott játékosok kiegészültek egy új csapattá, a Team Plague pedig ajánlott és összekötött minket. Rövid egyeztetés után véglegesítettük, hogy a WSE színeiben vesznek részt a bajnokságon.

A lehetőségért ezúton is köszönetet szeretnénk mondani a Team Plague szervezetének!

1. forduló

Az első fordulót sikeresen zártuk, hála az 1. mérkőzésünknek, a nap végén a 3. helyen zártunk.

PUBG 1. forduló

2. forduló

A második PUBG forduló nem volt szerencsés számunkra, visszacsúsztunk a mezőny közepére, egészen a 11. helyre. Nincs mit hozzátennünk, nem jött össze, erről inkább képet sem rakunk fel.

3. forduló

Az előző hetet nem volt nehéz túlszárnyalnunk teljesítményben, de bevalljuk, arra azért mi sem gondoltunk, hogy ENNYIRE sikerülni fog. Erangelen 5. helyen zártuk az első meccset, ami rögtön egy kisebb löketett adott a csapatnak.

A második meccset megfontoltan, higgadtan tudtuk játszani, a saját ütemünkben, így mondhatni “sima” csirkevacsora lett a menü.

Több se kellett, ezek után kizárt volt, hogy a harmadik meccset ne az első helyen zárjuk, kellett a repeta. A végjátékban a Nice Gaming volt az ellenfelünk, 17 gyilkossággal nyertük a meccset.

A 3. MNEB PUBG fordulót tehát egy 5. helyezéssel és dupla csirkevacsorával zártuk, ezzel a tabella elejére kerültünk, egész pontosan a 2. helyre:

MNEB PUBG 3. forduló

 

Kövessétek figyelemmel a srácok menetelését, mondanunk sem kell, hogy érdemes! 😉

Igyekszünk mielőbb egy kicsit részletesebben is bemutatni a csapatot, stay tuned!

Hétfő este: https://www.twitch.tv/fusiontv1

Hajrá WSE!