LoL csapatunk a PlayIT színpadán
2018-06-01
R6S csapatunk a KMK továbbjutói között!
2018-09-02

Vége az EBL-nek a magyar csapatok számára, jöhet a jól megszokott forgatás és recruit!

Kik lesznek vajon ezúttal a szerencsések? Hol áll meg a nyerőkerék? RIP Vox után RIP THR? Mi van a WiLD-dal? Ismét égető kérdések kavarognak a magyar lol community savas gyomrában, melyek csapatunkat is érintik. Forgatás következik a javából.

Mint azt már sokan tudjátok, a THR sikeresen bent maradt az EBL-ben, a WiLD pedig a 3. helyen végzett amihez hatalmas gratuláció! A RIFT-ről nem ejtünk szót, mert annyira magyar csapat, mint a Schalke benne Csacsival, de azért GG Kubu, szép játékok voltak! A THR kiesését követően felütötte a fejét a hír (egyenesen a MyRák-tól tudtuk meg), hogy Benzz máshol – a THR-ben – próbál szerencsét a jövőben, így nem tud tovább csapatunkkal gyakorolni – na nem mintha sok gyakorlás lett volna a nyári időszakban. Természetesen a hiányzó láncszem betöltésére próbálunk fókuszálni, hiszen közeleg a novemberi PlayIT nagydöntő, melyre a szabályzat értelmében maximum 2 embert cserélhetünk:

“E.4 Csapatfelállás a novemberi nagydöntőre

A versenyben résztvevő csapatok felállása maximum két játékosban térhet el az offline állomásokon megjelenthez képest. Ez azt jelenti, hogy a csapat többségének együtt kell maradnia a nagydöntőig, hogy a csapat jogosult legyen a részvételre.”

Szóval Benzz megy tryout-ra a THR-be, mi pedig ADC pozícióra keressük a megfelelő játékost. Mindeközben jelezte Robusto, hogy Fratherék új csapatába kéne beugrania a pécsi PlayIT kvalifikáción. Wtf? Hát Frather nem a THR-ben van?

Nem.

Frather < Hiponixx, vagy valami ilyesmi volt a rövid magyarázat, de a lényeg, hogy Sk1nzor és Geller is vele tartottak. A részletekről nem tudunk semmit (jobb is), viszont tény, hogy a mai pécsi Lenovo Legion PlayIT kupára egy teljesen új csapattal terveztek indulni, amit ITT ti is megnézhettek, de a line-up:

  • Frather
  • Malacka
  • Sk1nzor (sub: Robusto)
  • Frenna
  • Geller

Nem tudni, hogy végül indulnak-e a versenyen, mivel Robusto mégsem tudja helyettesíteni a kvalifikáción Sk1nzort: az adminok jelezték felénk, hogy amennyiben Robusto indul a mai kvalifikáción, nem vehet részt a WSE színeiben az offline budapesti nagy döntőn. 

Több új, induló projekthez, valamint a “main” csapatunk kiegészítéséhez keressük jelenleg a megfelelő játékosokat, új és régi tehetségeket, fel nem fedezett zseniket!

A szerencsés kiválasztottak jutalma végtelen pénz, örök élet, és egy nyaraló a Kajmán-szigeteken!

Viccet félretéve, a kiválasztott játékosokkal egyeztetjük a részleteket, jelentkezés itt lejjebb, az űrlapon! FONTOS: csak valós adatokat adj meg, ne “csalj” az életkorodat vagy a játéktudásod/rangodat illetően! Kifejezetten keressük a fiatal játékosokat és az alacsonyabb rangon játszókat is!


PS: A cikkben található sóért és információkért felelősséget nem vállalunk, azok valósággal történő egyezése csupán a véletlen műve lehet!