R6S, PlayIT és az odavezető út
2018-06-01
Vége az EBL-nek a magyar csapatok számára, jöhet a jól megszokott forgatás és recruit!
2018-09-01

Egy hosszabb szünet után ismét a PlayIT színpadán fog szerepelni League of Legends csapatunk, de nem egyszerű a története.

A budapesti PlayIT kvalifikáció döntőjében alulmaradtunk a Vox Populi csapatával szemben, így ők jutottak be a budapesti döntőre a WiLD ellen. Harmadik helyezett csapatként meghívást kaptunk a PlayIT Szeged rendezvényének LoL döntőjére. Csapatunk ezután gyakorlatilag feloszlott, hiszen az ESL SEC versenyének csoportkörébe sem sikerült bejutnunk, a szegedi PlayIT pedig kevésbé mozgatja meg a veterán professzionális hazai LoL játékosok fantáziáját, meg hát utazni is kell, huehue. A Frather, Exworm, Skinzor, Robusto és Geller ötös szétszéledt: Exworm-nek nem fér bele a gyakorlás jelenlegi munkája mellett, míg Skinzor visszatér a THR-be. Frather és Geller valószínűleg követni fogják, hiszen a THR-nek már biztosított az EBL spot a közelgő szezonra – a kényelem az első! Robusto nem érezte magát komfortosan az ADC pozícióban, így visszatért a középső ösvényre.

Aztán hirtelen jött a hír: a Vox Populi visszalépett a budapesti döntőről, mert nem tudnak teljes felállással megjelenni a versenyen.

Ezek után megkerestek minket a szervezők, hogy tudunk-e menni a budapesti döntőre a Vox helyett. Természetesen igent mondtunk, viszont elképzelésünk sem volt, hogy milyen felállással. Régi és új játékosokat felkeresve végül összeállt egy remek mix csapat:

  • Frather
  • Benji
  • Robusto
  • Benzz
  • LittlePwny

Leadtuk a neveket, megbeszéltük a részleteket a szervezőkkel, mindent sikerült szinte időben fixálni. Aztán kiderült, hogy mégsem, mert Benji mégsem tud jönni, így végül Hunti lesz a junglerünk a versenyen!

Természetesen igyekszünk a legjobban teljesíteni a WiLD ellen – egyéni teljesítményben mindkét csapatban kiváló játékosok szerepelnek, de a mérleg egyértelműen a WiLD felé billen az összeszokottságot és kommunikációt illetően.

Találkozzunk holnap a PlayIT-en és szurkoljunk az izgalmaz mérkőzésekért! 😉

Hajrá WSE!