FIFA Pro Clubs magyar bajnok a WSE
2018-03-26

Második helyen zártunk a V4 LoL magyar nemzeti döntőjén

Hatalmas küzdelmekkel, magabiztos győzelmekkel, veretlenül meneteltünk a Magyar Elit Bajnokság legjobbjai, a WiLD by Lagerdére és a Team Horizon Reapers ellen is a V4 LoL magyar döntőjén.  A Rift Esports méltó kihívónk volt, ők képviselhetik hazánkat az offline döntőn.

A csapatunkat 2 külföldi játékos erősítette, a felső ösvényen a szezon rank1 EU-NE szerver játékosa, a szlovák Necromartin, míg dzsungelben Agurin, a német liga egyik legkiemelkedőbb tehetsége.
Mindkét külföldi játékos elsősorban állandó csapatában játszik (Necromartin: Majestic Lions – Agurin: Euronics Gaming), így nagyon kevés időnk maradt a közös felkészülésre, a kvalifikációk meccseit leszámítva egyáltalán nem történt közös játék. Ennek ellenére a THR és a WiLD ellen is 2:0-ra tudtunk nyerni – ha több időnk lett volna, és Necromartin nem kényszerül 39 fokos lázzal játszani, talán a döntő is máshogy alakult volna.

Büszkék vagyunk a csapat teljesítményére, természetesen a jövőben is nyitott szemekkel járunk a külföldi tehetségek felkutatásában.

A V4 League of Legends csapatunk felállása:

TOP: Martin “Necromartin” Jucha
JNG: Muhammed “Agurin” Kocak
MID: Ákos “Robusto” Karsai
ADC: Bence “Benzz” Vályi-Nagy
SUP: Gábor “Geller” Sipos

Ezúton is gratulálunk a RIFT Esports csapatának, sok sikert kívánunk nekik a nemzetközi döntőn!

Hajrá WSE, hajrá RIFT!